Af sexolog Sheila Parson

 

… med hinanden?

Hej Sheila. Min veninde og jeg var inde og se Venuseffekten i biffen sidste år, som handler om en kvinde som springer ud som lesbisk. Men efter hun havde kysset og fået en orgasme af hende som hun var sammen med, sagde min veninde: nå, så havde de lige sex i bilen. Og jeg blev overrasket, for hun fik jo bare en orgasme af den anden. Så jeg synes ikke de havde sex. Der kom jo ikke noget op i hende? Hvem af os har ret? Der er en ny biograffilm på spil.

Hilsen N

 

Kære N,

Det korte svar på dit spørgsmål: Du kommer til at betale for den næste film.

Det lidt mere uddybende, og jeg siger det hele med et smil: Det var ret hed og intens sex de to havde i den bil. Ja, jeg har også set Venuseffekten heldigvis, for det var en virkelig god film. Men sex er ikke lig med pennetrering. Sex er alle vores sanseorganer. Nogle kan f.eks. få en orgasme, hvis man nusser øreflippen på vedkommende. Og det er jo også sex. Kønsorganerne bliver stimuleret og blodtilførslen er på vej derned for at bidrage til nydelsen.

Jeg gætter på, men ret mig hvis jeg tager fejl, at du er heteroseksuel? Lad os et øjeblik lege, at du også er monogam… Ville du så se det som utroskab, hvis din kæreste slikkede en anden kvinde til orgasme? Uden at han elskede med hende bagefter?

Du kan jo også dyrke solosex forresten. Så har du en fest med dig selv, hvor du stimulerer dig selv. Det blev før kaldt at onanere, men i dag hedder det solosex, for det beskriver tydeligere, hvad man laver. Og i solosex er det meget forskelligt om man har lyst til at putte noget i nogen af ens egne kropsåbninger.

Så jo. Som svar på dit spørgsmål. To kvinder kan i den grad have sex med hinanden uden at der nødvendigvis kommer noget op, som du siger. Og det er lige så intenst, vildt, ophidsende og spændende som du forhåbentligt synes sex er med en der kan putte noget op i dig, når du udfolder dig intimt og krøller lagener.

 

Tusinde tak for foto Pavel Danilyuk fra pexels.com

Online Terapeuterne