Onlineterapeuterne

Velkommen terapeut

Arbejd som freelancer terapeut hos onlineterapeuterne.dk

For at søge ind i webfællesskabet her på onlineterapeuterne, kræves det at du har en relevant terapeutisk uddannelse bag dig, hvor det er muligt at give en faglig konsultation via online web kamera.

Vi kræver at se eksamensbevis, hvis vi ikke kender dig i forvejen, og ved at du er uddannet, samt du skal have en hjemmeside, hvor fremtidige klienter kan læse mere om dig. Du skal også være tilmeldt SKAT som terapeut og have dit eget CVR nummer for at kunne modtage honorar herfra. På din egen hjemmeside skal du også henvise til Onlineterapeuterne.dk, så dine klienter kan finde dig her.

Her på onlineterapeuterne siden, vil vi ligeledes henvise til din arbejds hjemmeside. Du kan se hvordan, ved at besøge de profiler, som allerede er på siden. Denne terapi mulighed er ment som supplement til din egen virksomhed. Samt med tiden vil det være naturligt for mange, at gå herind for at finde en terapeut. Sådan bliver du også supplement til os.

Ved at tilslutte dig onlineterapeuterne, siger du ja tak til at være online minimum 5 timer om ugen, idet vi sigter på at bruge onlineterapeuterne.dk som en førstehjælp til mennesker hele døgnet – alle dage. I den forbindelse er det vigtigt, at du vælger faste timer fordelt på de dage, hvor det passer dig bedst, og hvor du er fast online. Hvis du vil være online i længere tid, er du meget velkommen. Der er intet loft. Eneste krav er, når du har skrevet, hvornår du er online, så skal du også være det, for klienternes skyld. Det er aldrig spændende at komme forgæves. Du kan også logge på, når du lige har en time eller to, uden at det står anført i din profil. Vi vil gerne være flere online af gangen, så klienterne får noget at vælge imellem.

Du er tilknyttet siden som freelancer. D.v.s. Du skal selv sørge for at betale SKAT. Kontakt evt. SKAT.dk for at høre hvordan du forholder dig.

Som freelancer er du i din gode ret til at ophæve samarbejdet øjeblikkeligt, hvis du ønsker det. Dette gælder begge veje naturligvis.

Enhver terapeut, som kan arbejde via web kamera, kan søge en plads på siden.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi er en nyopstartet side, så vi forventer, at der går lidt tid, inden folk i det ganske land opdager os.

Det er derfor vigtigt, at vi løfter hinanden i flok. Det gør vi, ved at vi reklamerer for jeres hjemmeside her, og vi får vores navn og virke på jeres hjemmeside. Samt et link så klienterne nemt kan komme i gang.

Vi er heldigvis mange om at løfte opgaven.

Reklamer på din egen hjemmeside og del hvor du synes, i dit netværk, for selv at finde frem til klienter.

Onlineterapeuterne bruger SEO, Instagram og diverse reklamer, for at gøre opmærksom på os selv.

Vi glæder os til et godt samarbejde.

Send din ansøgning her: kontakt@onlineterapeuterne.dk

mærk mailen: Ansøgning

Venligst

Sexolog She, Danmark (Sheila Parson) og EIC Network, Lda, Portugal (John Larsen)