Velkommen som freelancer på svarmig.dk/talomdet.NU

Arbejd som freelance healer/clairvoyant eller som terapeut hos svarmig.dk/talomdet.NU

Healer/clairvoyant/tarotkort læser/klarsynet etc.:

For at søge ind i webfællesskabet som healer her hos os via svarmig.dk, kræves det at du har en hjemmeside eller via instagram/facebook eller andet socialt medie, gør opmærksom på dig selv og dine evner.

Som healer kan det være svært at fremvise dokumentation for ens evner, så derfor er det trustpilot eller omdømme, vi ser som relevant.

Her på svarmig.dk, vil vi henvise til dine onlinemedier, samt det er vigtigt, at du henviser dine klienter til svarmig.dk via den platform som du selv bruger til at promovere dig og dine evner. Du kan se hvordan, ved at besøge de profiler, som allerede er på siden. Denne minut betalings mulighed kan være et supplement til din egen virksomhed, eller den kan være din måde at tale med alle dine klienter på.

Du skal være tilmeldt SKAT og have dit eget CVR nummer for at kunne modtage honorar herfra.

Ved at tilslutte dig denne minutsbetalingsside, siger du ja tak til at være online minimum én fast tid om ugen, idet det er vigtigt at dine klienter ved, hvornår du er online.

Terapeut:

For at søge ind i webfællesskabet som terapeut her hos os, kræves det at du har en relevant terapeutisk uddannelse bag dig, hvor det er muligt at give en faglig konsultation via online web kamera.

Vi kræver at se eksamensbevis, hvis vi ikke kender dig i forvejen, og ved at du er uddannet, samt du skal have en hjemmeside, hvor fremtidige klienter kan læse mere om dig. Du skal være tilmeldt SKAT som terapeut og have dit eget CVR nummer for at kunne modtage honorar herfra. På din egen hjemmeside bedes du henvise til www.talomdet.NU, så dine klienter kan finde dig her.

Her på talomdet.NU, vil vi ligeledes henvise til din arbejds hjemmeside. Du kan se hvordan, ved at besøge de profiler, som allerede er på siden. Denne terapi mulighed er ment som supplement til din egen virksomhed. Samt med tiden vil det være naturligt for mange, at gå herind for at finde en terapeut.

Ved at tilslutte dig denne minutsbetalingsside, siger du ja tak til at være online minimum én fast tid om ugen, idet vi sigter på at bruge talomdet.NU som en førstehjælp til mennesker hele døgnet. Det er vigtigt at dine klienter ved hvornår du er online.

Fordelen for dig er, at dine eksisterende klienter, kan ringe dig op – kort eller langt – mellem jeres konsultationer ved behov. Samt nye klienter kan opdage dig her.

Vigtigt for alle freelancere:

Du bestemmer selv din minutpris. Vi behøver ikke alle have den samme pris.

Du bestemmer helt selv, hvor længe du vil være online. Blot at du vælger én fast tid om ugen. Den kan sagtens starte ud med at vare en enkelt time. Derefter regulerer du selv efter behov. Der er intet loft. Eneste krav er, når du har skrevet, hvornår du er online, så skal du også være det, for klienternes skyld. Det er aldrig spændende at komme forgæves. Du kan også logge på, når du lige har en time eller to, uden at det står anført i din profil, dog anbefales det naturligvis, at du gør opmærksom på det via dine egne medier.

Vi vil gerne være flere online af gangen, så klienterne får noget at vælge imellem, såfremt de har fundet os via talomdet og svarmigs egne sociale medier.

Du er tilknyttet siden som freelancer. D.v.s. Du skal selv sørge for at betale SKAT. Kontakt evt. SKAT.dk for at høre hvordan du forholder dig.

Som freelancer er du i din gode ret til at ophæve samarbejdet øjeblikkeligt, hvis du ønsker det. Dette gælder begge veje naturligvis.

Enhver terapeut/klarsynet/healer som kan arbejde via web kamera, kan søge en plads på siden.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi er en nyopstartet side, så vi forventer, at der går lidt tid, inden folk i det ganske land opdager os.

Det er derfor vigtigt, at vi løfter hinanden i flok. Det gør vi, ved at vi reklamerer for jeres hjemmeside her, og vi får vores navn og virke på jeres hjemmeside. Samt et link så klienterne nemt kan komme i gang.

Reklamer på din egen hjemmeside og del hvor du synes, i dit netværk, for selv at finde frem til klienter.

Talomdet.NU/svarmig.dk bruger SEO, Instagram og diverse reklamer, for at gøre opmærksom på os alle her.

Vi udbetaler honorar den 1. i hver måned.

Vi glæder os til et godt samarbejde.

Send din ansøgning her: kontakt@onlineterapeuterne.dk

mærk mailen: Ansøgning

Venligst

Sexolog She, Danmark (Sheila Parson) og EIC Network, Lda, Portugal (John Larsen)

Online Terapeuterne