Ofte stillede spørgsmål

 

Individuel terapi

Betaler jeg stadig, hvis internettet ryger?

Nej, hvis I skulle være så uheldige, at internettet går ned under en samtale, stopper terapeuten betalingen med det samme. Du kan så vælge at prøve at ringe op igen, når internettet tillader det.

Skal jeg betale for en minimums start?

Nej, du betaler minutpris fra starten. Der er ikke et minimumskrav. Har du kun brug for et minuts samtale, så betaler du kun for det ene minut.

Hvad hvis jeg ikke kan lide terapeuten?

Så er du så heldig at bruge dette koncept. Hvis du ikke bryder dig om terapeuten, har du ikke spildt en hel time, hverken økonomisk eller tidsmæssigt, som hvis du havde bestilt en fysisk konsultation. I det øjeblik du føler, at der ikke er den fornødne kemi eller gode kontakt, så takker du bare af og afbryder samtalen.

Hvordan klager jeg over en dårlig session?

Hvis du skulle være så uheldig og føle at en session er klageværdig, så er der klagevejledning over psykologer her: psykologeridanmark.dk vælg: klagemuligheder. Ved klage over en hvilken som helst terapeut, anbefaler vi Styrelsen for patientklager via www.stpk.dk

Er alle terapeuter uddannet?

Ja. Vi kræver at se uddannelsesbevis samt hjemmeside, før det er muligt at være en del af onlineterapeuterne. Vi vægter den høje faglighed til vores klienter.

Kan jeg ringe, hvis jeg er akut selvmordstruet?

Dét kan du. Nogle af terapeuterne her har kriseopkald. Du kan se det på den enkeltes profil.

Hvorfor ringe til os, når der findes så mange gratis hjælpe linier?

Fordi her på siden kan du vælge, hvem du taler med. Samt du kan tjekke os for uddannelse og erfaringsgrundlag. Fordelen hos os er blandt andet, at hvis du ikke føler den nødvendige kemi, kan du nemt og billigt prøve én af de andre terapeuter på siden. Samt du kan finde den samme terapeut til senere brug, hvis du har haft en god konsultation.

Kan jeg komme til en fysisk konsultation hos en terapeut her på siden?

Ja, det kan du, såfremt terapeuten tilbyder fysiske konsultationer. Spørg den pågældende, eller find information under den enkelte.

Kontakt Onlineterapeuterne

Stil dit spørgsmål her under. I tilfælde af akut hjælp, ring 112 eller tag til nærmeste skadestue.

(0045) 50576280

kontakt@onlineterapeuterne.dk

Online Terapeuterne