Cookies

Onlineterapeuterne.dk anvender Cookies til følgende formål:
1. Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dit login.
2. Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.

A. Ejeroplysninger.
B. Hvad er Cookies?
C. Så lang tid opbevares Cookies.
D. Sådan sletter du Cookies.
E. Sådan undgår du Cookies.
F. Hvad Cookies bruges til på vores website.
G. Google Analytics – trafikmåling
H. Brug af personoplysninger.
I. Beskyttelse af personoplysninger.

Ejeroplysninger.
Dette website udbydes af:
Onlineterapeuterne
Holbækvej 72
4180 Sorø

i samarbejde med:

EIC Creative Computing
Praceta dos Sete Castelos, 2
Santo Amaro de Oeiras
2780-358 Oeiras
Portugal

Hvad er Cookies?
Dette website anvender Cookies i henhold til ovenstående formål.
En Cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.

Så lang tid opbevares Cookies.
Cookies sletter sig selv efter nogle måneder, men de fornys efter hvert besøg.

Sådan sletter du Cookies.
Følg vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering
Sådan undgår du Cookies.
Ønsker du ikke at modtage Cookies, så kan du blokere dem.
Følg vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvad Cookies bruges til på en website.
Cookies kan anvendes til annoncering. Vores hjemmeside har dog ikke annoncer. Vi anvender cookies til at følge din færden gennem hjemmesidens forskellige trin. Så ikke vi fakturerer dig forkert.

Google Analytics – trafikmåling
Websitet bruger Cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge Cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Brug af personoplysninger.
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv har givet tilsagn hertil.
Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering til en samtale. Her indsamlet oplysninger om navn, adresse samt e-mail.
Personoplysningerne bruges til at gennemføre købet af samtalen, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Derudover bruges de til at få et større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores tjenester og teknologier.

Beskyttelse af personoplysninger.
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.t.