Betalingsbetingelser

 

 

Herunder finder du vores generelle forretningsbetingelser, som danner grundlaget for tilvejebringelsen af alle tjenester på onlineterapeuterne.dk. På onlineterapeuterne, tillige talomdet.nu, tilbyder vi en personaliseret terapeut oplevelse tilpasset dine behov.

 

1. INDGÅELSE AF KØBSAFTALE OG LEVERING AF TERAPI

 

  1. Vi indgår købsaftaler i hele verden da det er muligt at få terapi online. Når du bestiller online terapi, indgår du en købsaftale med Sexolog She, Onlineterapeuterne.dk, talomdet.nu, og når du bestiller onlineterapi, indgår du også købsaftale med den respektive Onlineterapeuterne.dk partner EIC Network Lda, samt hver enkelt terapeut på portalen. Onlineterapeuterne.dk partnerne er specifikt identificeret under hver enkelt terapeuts rubrik.


   1.2
   Ved at klikke ”Gå til samtale”, afgiver du en bindende bestilling på den samtale, som du begynder. Tiden du bruger er variabel. Der indgås en bindende købsaftale, når du selv opretter en samtale med vores terapeuter. Ordren anses for modtaget, så snart vi har en terapeut online til dig, som du har bedt om til egen terapi. Vilkårene i købsaftalen vil blive gemt hos Onlineterapeuterne, til brug ved at regne din pris ud. Efter endt samtale trækkes beløbet på det kort, som du har indtastet ved start. Vær opmærksom på, at fordi du kun trækkes pr. minut i samtale, kan beløbet være variabelt fra gang til gang.

   1.3 Når der gennemførers en betaling, accepterer du, at kravet for betaling kan overdrages til tredjemand, herunder særligt men ikke begrænset til Onlineterapeuterne. Onlineterapeuterne benytter, via EIC Network Lda, Stripe som betalings gateway. 

   1.4 Vi gør dig opmærksom på, at Onlineterapeuterne ikke er forpligtet til at levere din bestilling i tilfælde af, siden forsøges at bruges til andet en den terapi som hver enkelt terapeut er indforstået med at levere. For at denne undtagelse finder anvendelse, er det en forudsætning, at vi ikke er juridisk ansvarlige for, at de omhandlede ønsker til terapi er utilgængelige, og vi skal desuden have underrettet dig om situationen. Tiden som du bruger, vil stadig være en udgift for dig, idet hver terapeut tydeligt tilkendegiver, hvilken form for terapi de tilbyder.

   1.5 Vi påtager os ikke ansvaret for at skulle skaffe andre terapeuter hjem andetsteds fra. Det gælder også for så vidt terapeuter med samme uddannelsesbaggrund som den pågældende terapeut, du har valgt. Vi har valgt dette koncept, så du som klient, kan prøve op til flere terapeuter, uden at have betydelig omkostning for dig, indtil du finder den rette for dig. Vi er udelukkende forpligtet til at foretage leveringen fra vores tilgængelige terapeuter på onlineterapeuterne. 

2. PRISER

 

  1. De priser, der fremgår på vores hjemmeside på det tidspunkt, hvor bestillingen afgives, er gældende. De angivne priser er endelige priser, og inkluderer med andre ord moms i overensstemmelse med den gældende sats.

3. BETALING

 

  1. Onlineterapeuterne tilbyder som udgangspunkt følgende betalingsmetoder: Visa, Mastercard, American Express. Vi forbeholder os retten til at afvise bestemte betalingsmetoder for en given samtale og til at henvise til andre betalingsmetoder.

   3.2 Når du betaler med et betalingskort, trækkes beløbet på dit kort, lige efter samtalen er endt. Et råd vil være selv at kigge på klokken, når samtalen påbegyndes samt afsluttes, således at regningen ikke bliver en overraskelse. Du vil automatisk modtage en email på den adresse du opgave da du registrerede dig som bruger på siden. Hvis du ikke har modtaget en mail efter 1 time, beder vi dig kontrollere din spam mappe.

   3.3 ved spærring af betalingskort efter endt samtale, ser vi os ret til at indrive udestående via inkasso eller anden samarbejdspartner.

4. KLAGE I FORBINDELSE MED SAMTALEN

Skulle du opleve, at en samtale er klageværdig, kan du henvende dig til Patientklagenævnet her: https://stpk.dk/da/kontakt/

Onlineterapeuterne tager ikke klager op, idet det er en tvist mellem klient og terapeut. Derfor henvises til offentlig vejledning. Dog vil vi gerne modtage oplysning om klagen, så vi har mulighed for at rette ind, i tilfælde af at pågældende terapeut får flere klager. Skriv til: kontakt@onlineterapeuterne.dk

 

5. KUNDESERVICE

Hvis du har brug for mere hjælp, henviser vi til vores FAQ ellers kan du kontakte os via kontakt@onlineterapeuterne.dk.

 

6. YDERLIGERE INFORMATION

Onlineterapeuterne er en portal til alverdens certificeret terapeuter i Europa.

Ejer: Sheila Parson. Samarbejdspartner: John Larsen. Freelancere: De terapeuter du ser online.

 

Vi kan altid kontaktes via kundeservice på kontakt@onlineterapeuterne.dk.

Sidst opdateret: 20.02.2021

Online Terapeuterne