Sexolog:
Det er tid til at runde af, desværre. Det er spændende at høre om, og jeg vil da gerne høre fra andre, med andre seksualiteter. Så sidder der en læser og tænker, “jeg vil gerne oplyse om min seksualitet”, så kontakt mig gerne.

Så når vi runder af, er det muligt, efter din mening, at leve i et forhold, hvor kvinden ikke har et ønske om at være “hotwife”. Kan det lade sig gøre?

Cuckold:
Alt kan vel lade sig gøre? I gamle dage levede homoseksuelle, specielt mænd, som gifte ægtemænd i små kerne-familier, hvor de tilsyneladende var lykkelige. Og det var vel først efter Danmark åbnede mere op, i 1960’erne at det var muligt at leve åbent som homoseksuel. Derefter var der ikke længere brug for at leve i fake forhold. For mit eget vedkommende har det vist sig umuligt at leve i et forhold med en 100% monogam kvinde. Jeg har ret hurtigt følt mig uforløst og bliver rastløs og “generelt utilfreds”, små ting bliver store og uoverstigelige problemer.

Så for mig, har det ikke været muligt. Det har været muligt i en årrække, men til sidst skriger hver en fiber i min krop: “jeg har brug for kærlighed” – og for mig, er det kærlighed at en partner forstår, og deler, den livsstil. Men jeg tror da helt sikkert at for nogen, kan det være muligt at fantasere sammen. Jeg har talt med mænd, der har en partner som forstår, respekterer og leger med, men kun i fantasien.

Nu er “trekant 2 mand én kvinde” en meget almindelig fantasi hos kvinder, så der er sikkert mange flere kvinder som godt kan indgå i en “slags” cuckolding, nemlig en ekstra mand i sengen. Det er ikke cuckolding som sådan, men det dufter da lidt af kanel. Min fornemmelse er da også at flere og flere kvinder er åbne for swingerklubber og den slags, der kan man jo også opnå en slags forløsning for sine fantasier. Men man kan ikke redde ægteskaber, der skal man være 2 med det samme mindset, er jeg sikker på.

Jeg tror fuldt og fast på at cuckold ægteskaber er langt mere holdbare. For det første er manden 100% trofast. En ægte cuckold kunne aldrig drømme om at være sin (hotwife) kone utro. Og for det andet så indeholder den livsstil jo alt, når det kommer til tillid og ærlighed. En mand eller kvinde der laver en “smutter” til julefrokosten ved jo ikke med sikkerhed om det koster ægteskabet. En hotwife der laver en “smutter” ved julefrokosten ved at hendes mand vil fortælle hende hvor dybt forelsket han er i hende, når hun kommer hjem.

Sexolog:
Tusind tak for din ærlighed og åbenhed. Skal vi kalde det de sidste ord? Nu nævner du netop det med at leve med en seksualitet som man ikke kan udleve, da det simpelthen er imod samfundets normer. Sidder der, blandt læserne her, en pædofil som ikke udlever sin seksualitet, så vil jeg smadder gerne tale med dig. Du kan henvende dig helt anonymt til mig. Skriv en mail til ssxparson@gmail.com. Jeg lover dig, at hvis der kan komme en blogpost ud af det, så får du den til gennemlæsning inden den offentliggøres og vil kunne rette i teksten.

Det smukke billede er venligst sponsoreret af pixabay

Læs tidligere afsnit her: På vores blog

Online Terapeuterne