Sexolog:
Du har ret, det kan være en stor hjælp at få talt med en udenforstående, som har tavshedspligt, som ikke på samme måde er følelsesmæssigt involveret. Jeg hører ofte mennesker der forveksler cuckold med polyamory. Altså at være følelsesmæssigt involveret med flere personer, på et dybere plan. Forelsket direkte. Hvad er dine tanker om det?

Cuckold:
For mig personligt er mit forhold 100% monogamt. Jeg elsker min kone meget højt og kunne slet ikke tænke migt et liv uden hende. Heldigvis hører jeg dagligt præcis dette fra hende også. Vi er, i vores egen forståelse, 100% monogame.

Som mænd har vi jo, eller skal jeg sige som seksuelle væsener, har vi jo forskellige styrker og mangler. Dette gælder jo også i soveværelset. Og min kone har da haft elskere ( i cuckold sammenhænge hedder det en bull – eller en tyr ) som hun savnede i samme øjeblik han har forladt hendes seng. Men ikke på et følelsesmæssigt plan, den dag han finder en “rigtig” kæreste, eller bare mister interessen. Ja så ser hun fremad og glæder sig til næste mand i sengen. For hende er det også et spørgsmål om at få prøvet mænd af og deres seksuelle stil. Langt de fleste bulls hun har haft har været engangs forhold, de har enten ikke levet op til hvad hun ønsker, eller hun har ikke levet op til deres.

Men jeg ser af og til, på cuckold mødesteder, at et cuckold forhold godt kan indeholde elementer af polyamory. For mig personligt er det langt fra. Men der er cuckolds som opererer med at kvinden forelsker sig i sin bull. En ting jeg personligt ikke synes om er bulls der ønsker at gøre kvinden gravid, og de par der kører med på den vogn. Jeg mener ikke man kan gøre sit (fremtidige) barn til gidsel i sin seksuelle leg. Uanset det er ens seksualitet eller “bare” en leg.Jeg har sympati for par der er barnløse at det kan være en vej ud af barnløshed. Men at få et barn blot for den seksuelle nydelses skyld, det synes jeg, personligt, er uansvarligt. Men det viser bare at der er mange måder at være i et cuckold forhold også.

Min kone bruger en app til at komme i kontakt med bulls, Det hænder at hun får meget rørstrømske beskeder om hvor meget de elsker hende og at de kan tage sig meget bedre af hende. Men der er hun ret firkantet og afviser dem. Hvis de ikke ændre adfærd blokerer hun dem. Det ligger langt fra hendes ønske at have et følelsesmæssigt forhold. Jo, hun holder af de mænd hun møder og som behandler hende godt. Hun kan sagtens tale varm om dem, samt sige at hun savner dem, efter noget tid. Men ønsker de mere end de timers samvær de har, når begge har tid, så stopper hun det. Hun er 100% monogam også, i sin egen forståelse.

Tak for det smukke billede til Nataliya Vaitkevich from Pexels

Fortsættes læs tidligere afsnit her: https://onlineterapeuterne.dk/blog/

Online Terapeuterne