Onlineterapeuterne

Velkommen


Jeg er offline lige nu, men du kan på forsiden se hvornår jeg igen er online.
Du kan også læse mere om mig her på siden, bare scroll ned.
Jeg er offline lige nu.
Prøv lidt senere.
Log ind eller registrer dig for at kunne tale med en terapeut

Mit navn er Sheila

Uddannet Sexolog, parterapeut samt shamanistisk terapeut

Jeg har en passioneret tro på, at vi alle indeholder dyb kærlighed til os selv og andre. Nogle gange er den bare gemt bag andre følelser, som skam, frygt, sorg, vrede, jalousi, og kan derfor være svær at finde frem.

Jeg er uddannet shamanistisk på Menneskets Vej samt som certificeret sexolog.
Begge uddannelser læner sig fantastisk op af hinanden terapeutisk. Den ene ligger grund i vores forfædres ukuelige sjæle. Alt er omfattet af kærlighed og respekt. Den anden har grund i en moderne terapi form. Men de har begge mennesket som midtpunkt. Vores forskelligheder er i fokus. Vi skal alle være her sammen, og målet er at vi alle har lige ret til at være her, uanset køn, race, seksuel orientering samt lyst.

Intet problem er for stort eller lille til at du kan tage snakken med mig.
Du er i centrum i det øjeblik du ringer til mig.

Jeg tror på, at vi alle har modet og evnerne til at heale os selv. Nogle gange skal vi bare have én til at vise os vejen. Jeg vil gerne hjælpe med at vise dig den vej. Det er et samarbejde mellem os, hvor vi begge skal give af os selv.

Jeg har tavshedspligt, hvilket betyder, at alt hvad du har på hjertet, forbliver i mit.

For mere information kan du læse på min hjemmeside: sexologshe.dk
Der er blandt andet en blog samt en læserbrevkasse.

 

Mine kompetancer,

bevæger sig i en kæmpe verden af vores samfunds minoriteter.

Uanset hvordan du føler dig, er du velkommen her hos mig.

Først og fremmest, er det blevet undersøgt, at det er bydende nødvendigt, at du føler en god kemi med mig som terapeut. Ellers får du ikke meget ud af vores sessioner. Når det er på plads, så er det her, du er i et trygt rum med mig.

Tilbage til minoriteter. For som eksempel kan du måske føle dig anderledes, fordi du måske er aseksuel, homoseksuel, transseksuel, pædofil eller hvad der nu rører sig i dig som menneske. Hvad som helst. Og jeg vil også tilføje tidligere sexarbejder eller nuværende, og derfor kan lide af senskadefølger. Den slags traumer, kan forfølge os i årevis. Ja, faktisk hele livet for nogle, hvis ikke vi får dem op på overfladen og kigger dem direkte i øjnene.

Du kan også befinde dig i en stor sorg over at have mistet. Eller måske kæmper du med dit selvværd?

Som et helt andet tænkt eksempel, kan du, som nævnt, være pædofil og have behov for at kunne tale med en professionel om det. Når jeg nu nævner pædofili, så er det meget bevidst, idet mange stejler ved ordet. Men at være pædofil, er ikke noget man selv vælger, fuldstændig på lige fod med alle andre seksuelle orienteringer. Hvad du derimod gør med din medfødte seksuelle orientering, dét vælger du selv. Og det er her terapien kommer ind. Jeg kan ikke få dig til at ændre seksuel orientering, men jeg kan forhåbentlig få dig til at føle dig som et helt og accepteret menneske, uden at du føler trang til at udleve en form for seksualitet som er krænkende overfor andre og tilmed ulovlig. At være pædofil er ikke ulovlig, men at udleve den, er så sandelig. Og det ved de fleste pædofile godt. Heldigvis. Men det kan være ødelæggende for sjælen at gå med indebrændte stressende tanker alene.

Har du helt andre tanker og følelser, som du tror at du er alene med, så giv mig et kald. Jeg har erfaring med mennesker, og desværre tror vi ofte, at vi er alene.

Rigtigt nok skrev jeg, at mine kompetancer ligger ved minoriteter. Dog vil jeg understrege, at du vil blive forbavset over at opdage, hvor mange som har de samme indre kampe som dig selv.

 

Uddannelser

  • Sexolog
  • studerende som parterapeut
  • Shamanistisk terapeut

Jeg arbejder med enkeltpersoner samt holder foredrag.

Individuel Terapi

I den individuelle terapi, sidder der kun os to. Det vil sige, at når du ringer op, er det vigtigt, at du har et roligt rum, gerne helt for dig selv. Men hvis du eksempelvis har børn omkring dig, som du ikke kan få andre til at se efter under vores samtale, så anbefaler jeg dig at du har høretelefoner på, for så kan de ikke høre, hvad jeg siger. De kan jo godt høre, hvad du siger. Så derfor må du formulere dig bedst muligt, uden at bruge for voldsomme ord. Eller du kan tale på engelsk til mig, og jeg taler bare dansk tilbage til dig.

Uanset forhindringerne, vil jeg prøve, så godt jeg kan, at løse dem.

Berøringsterapi

Jeg tilbyder berøringsterapi til voksne.

Læs mere ved at trykke her:

Berøringsterapi

 

Sexolog She

Følg mig evt. på Facebook, for nyheder og gode råd

Læs mere ved at trykke her:

Sexolog She

 

 

Kontakt mig

Stil et spørgsmål, eller bestil en tid i formularen herunder. Har du brug for akut hjælp ring 112 eller opsøg nærmeste sygehus

shesexolog@gmail.com