Onlineterapeuterne

Velkommen


Jeg er offline lige nu, men du kan på forsiden se hvornår jeg igen er online.
Du kan også læse mere om mig her på siden, bare scroll ned.

Vores seksualitet er en del af vores aller dybeste kærne. Og det er derfor vigtigt at vi plejer den og giver den opmærksohed.

Jeg er offline lige nu.
Prøv lidt senere.
Log ind eller registrer dig for at kunne tale med en terapeut

Jeg hedder Sasja Bjørneboe Simonsen.

Uddannet Sexolog

Jeg er 28 år gammel og bor for mig selv i en lille lejlighed i Valby.

 

 

Jeg er uddannet sexolog og til februar (2021) også krops terapeut og spaceholder for feminine embodiment, pleasure awakening og sacret sexuality igennem The pleasure temple.
Jeg arbejder primært med kvinder.
Kvinder der er klar til at steppe ind i deres lys og blomstre som en hver kvinde kan. 🌺
Det er klart min passion og mission her I livet!
You got this. And I’ll gladly hold you through it with my deepest honor.

Bodywok er både for dig som er klar til at give slip og få forløst både sorg, vrede, stress og gamle traumer. Men også for dig der har brug for 100% nærvær, afspænding af nervesystmet og blid tantrisk berøring.
Vi går med lige præcis det din krop har brug for på ens egen helt naturlige måde.

Hele mit liv har jeg været meget passioneret omkring at være behjælpelig når nogle jeg har kendt har haft brug for det. Det faldt mig derfor meget naturligt at gøre det til mit levebrød. Jeg har arbejdet med mennesker i mange forskellige installationer. Alt fra service branchen, til pædagogisk arbejde, psykiatrisk arbejde, terapi og er lige opstartet op med workshops og undervisning.

I mit virke som sexolog skriver jeg en del undervisningsmatriale til online brug. Men også i form af seksualundervisning som jeg selv udvikler og underviser i. Det gør jeg udfra en større undersøgelse jeg har lavet, hvor jeg grundigt har undersøgt hvordan de unge forerækker denne form for undervisning og hvad gennemsnittet har godt af at lære mere om.

De fleste af de ting man lærer når man læser til sexolog, er ting jeg er blevet meget passioneret omkring at få delt ud til hele verdenen, da der er SÅ mange ting som vi alle bliver frarøvet at lærer om os selv i vores opvækst pga. Kultur, vaner og samfundsnormer.

Kontakt mig her hvis kalder i dig at have en samtale med en professionel om lige netop dine seksuelle udfordringer eller er du nysgerrig på at blive klogere på noget omkring dig selv og din seksualitet eller partners. Så ring til mig her og vi finder sammen den helt rigtige vej for dig.

Du kan også skrive til mig hvis du kunne tænke dig at jeg kommer ud og underviser. Så tilpasser jeg undervisningen præcis til jer i form emne og format.
Du kan også booke mig til workshop i generelt om kvindens seksualitet, orgasmer og introduktion til tantra.

I terapien har jeg mest arbejdet med unge kvinder der ikke får orgasmer, der har været udsat for overgreb og voldtægt eller måske bare ikke føler de nyder sex ligeså meget som de forventer at de skal.

Jeg er dog uddannet indenfor alle seksualitetens aspekter og du kan kontakte mig uanset hvilket køn du er og hvilke udfordringer du står med. Så finder vi en løsning sammen og den bedst mulige vej for dig.

 

La Femme Wisdom

La Femme Wisdom

Læs mere om La Femme Wisdom på min instagram her:

LA FEMME WISDOM

Blooming woman

Bodyworker: Trauma release & tantra

LA FEMME WISDOM

How to

make a woman bloom.

Woman is like flowers.

LA FEMME WISDOM

 

Kontakt mig

Stil et spørgsmål, eller bestil en tid i formularen herunder. Har du brug for akut hjælp ring 112 eller opsøg nærmeste sygehus

lafemmewisdom@gmail.com