Vælg en side

Om Mig

Vores seksualitet er en del af vores aller dybeste kærne. Og det er derfor vigtigt at vi plejer den og giver den opmærksohed.

Jeg hedder Sasja Bjørneboe Simonsen.

Uddannet Sexolog

Jeg er 28 år gammel og bor for mig selv i en lille lejlighed i Valby.

Hele mit liv har jeg været meget passioneret omkring at være behjælpelig når nogle jeg har kendt har haft brug for det. Det faldt mig derfor meget naturligt at gøre det til mit levebrød. Jeg har arbejdet med mennesker i mange forskellige installationer. Alt fra service branchen, til pædagogisk arbejde, psykiatrisk arbejde, terapi og er lige opstartet op med workshops og undervisning.

I mit virke som sexolog skriver jeg en del undervisningsmatriale til online brug. Men også i form af seksualundervisning som jeg selv udvikler og underviser i. Det gør jeg udfra en større undersøgelse jeg har lavet, hvor jeg grundigt har undersøgt hvordan de unge forerækker denne form for undervisning og hvad gennemsnittet har godt af at lære mere om.

De fleste af de ting man lærer når man læser til sexolog, er ting jeg er blevet meget passioneret omkring at få delt ud til hele verdenen, da der er SÅ mange ting som vi alle bliver frarøvet at lærer om os selv i vores opvækst pga. Kultur, vaner og samfundsnormer.

Kontakt mig her hvis kalder i dig at have en samtale med en professionel om lige netop dine seksuelle udfordringer eller er du nysgerrig på at blive klogere på noget omkring dig selv og din seksualitet eller partners. Så ring til mig her og vi finder sammen den helt rigtige vej for dig.

Du kan også skrive til mig hvis du kunne tænke dig at jeg kommer ud og underviser. Så tilpasser jeg undervisningen præcis til jer i form emne og format.
Du kan også booke mig til workshop i generelt om kvindens seksualitet, orgasmer og introduktion til tantra.

I terapien har jeg mest arbejdet med unge kvinder der ikke får orgasmer, der har været udsat for overgreb og voldtægt eller måske bare ikke føler de nyder sex ligeså meget som de forventer at de skal.

Jeg er dog uddannet indenfor alle seksualitetens aspekter og du kan kontakte mig uanset hvilket køn du er og hvilke udfordringer du står med. Så finder vi en løsning sammen og den bedst mulige vej for dig.

 

Metoder og værdier

Donec sollicitudin molestie malesuada. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Proin eget tortor risus. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Pellentesque in id orci dapibus. 

Donec sollicitudin molestie malesuada. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Proin eget tortor risus. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Pellentesque in id orci dapibus. 

Kompetancer

  • Ullamcorper sit amet ligula
  • Proin eget tortor risus
  • Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat

Uddannelser

  • Vivamus magna justo
  • Lacinia eget consectetur sed
  • Convallis at tellus
  • Pellentesque in id orci dapibus.

Jeg arbejder med enkeltpersoner, par og skoler

Individuel Terapi

Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor 

Par Terapi

Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor 

Foredrag

Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor

"Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Donec sollicitudin molestie malesuada. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Donec sollicitudin molestie malesuada."

Jessica & Ron – Couple: Age 34 & 38

"Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Sed porttitor lectus nibh. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec"

Brad: Age 27

"Nulla porttitor accumsan tincidunt. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Proin eget tortor risus. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat"

Jane – Mother: Age 36

Kontakt mig

Stil et spørgsmål, eller bestil en tid i formularen herunder. Har du brug for akut hjælp ring 112 eller opsøg nærmeste sygehus

shesexolog@gmail.com