Om Mig

Det handler om at finde ind til din essens. Din kerne. Dit mod.

Mit navn er Sabina Furbo

Jeg er intuitiv coach og healer.

Min passion er at empower og guide dig til et liv med  større balance, livsgnist og kærlighed gennem at skabe resonans i imellem det, du mærker i dit indre, det, du kommunikerer verbalt såvel som non-verbalt samt de, handlinger, du foretager dig i det ydre. Det handler om at finde ind til din essens. Din kerne. Dit mod.

Min metodiske tilgang i min coaching baserer sig på en blanding af intuition, shamanistisk og tantrisk visdom og min faglige værktøjskasse indenfor kommunikation.

Jeg arbejder i feltet mellem krop, sind og sjæl og guider og støtter transformeringer af indre følelsesmæssige blokeringer til ny energi, så du kan leve et liv i overensstemmelse med den, du er, i din kerne.

Vi ses!

De bedste hilsener
Sabine Furbo

Udtalelse fra tidligere klient

“Jeg kan på det varmeste anbefale Sabina. Med hendes helt fantastiske nærvær, kan hun skabe et trygt rum, hvor der er plads til både ro, refleksion og indsigt. Hun har en meget stærk intuition, som hun er god til at lytte til. Det gør, at ethvert forløb hos hende, er unikt tilpasset, efter hvad hun føler, at der er behov for.

Sabina har mange inspirerende redskaber, som hun kan bringe i spil, både når det handler om at finde ro, søge svar, reflektere, give slip, se en vej eller, hvad der nu måtte fylde. På en naturlig og troværdig måde, formår hun at bringe det spirituelle ind i sin coaching, så der skabes en harmonisk balance”.

Astrid Nørregaard Ladefoged, Designer.

Instagram

Her kommer link til min Instagram

Facebook

Her kommer link til min facebook

Hjemmeside

Her kommer link til min hjemmeside

Kontakt mig

Stil et spørgsmål, eller bestil en tid i formularen herunder. Har du brug for akut hjælp ring 112 eller opsøg nærmeste sygehus

mail@gmail.com

Online Terapeuterne