Velkommen


Jeg er offline lige nu, men du kan på forsiden se hvornår jeg igen er online.
Du kan også læse mere om mig her på siden, bare scroll ned.
Jeg er offline lige nu.
Prøv lidt senere.
Log ind eller registrer dig for at kunne tale med en terapeut

Mit navn er Mette Friis

Uddannet Sexolog og oppeguide
Jeg er 40 år og uddannet certificeret sexolog og oppeguide. Derudover arbejder jeg til daglig med behandling af sårbare børn og unge med diagnoser.

 

Som sexolog kan jeg tilbyde samtaleterapi omhandlende sex og samliv. Eller vi kan gå endnu dybere og sammen finde kernen af det er bremser din udvikling. Min samtale er åben og kærlig hvor alle emner trygt kan bringes på banen. Intet er tabu i min sexologiske terapi.

 

Som oppeguide er jeg dybt passioneret omkring terapiarbejdet og den nære fortrolige relation, der skabes i den trygge ramme mellem klient og terapeut. Denne tryghed er udgangspunktet for, at jeg kan hjælpe DIG, til at få en dybere indsigt i dig selv og lære dig at bruge de nye oppe-værktøjer, som jeg guider dig ind i – så du fx kan lære at opdage dig selv, lige der hvor du bøvler eller går i offerrollen (det er synd for mig). Alt dette skaber en mere dyb forbindelse til dig selv, som på daglig basis, vil få dig til at stå så meget stærkere i dig selv og dit lys. Jeg kan guide dig til at finde dit unikke “shine” frem fra mørket, hvis du giver mig lov.

 

Som behandler og lærer for sårbare børn og unge med diagnoser, kan jeg hjælper dig som forælder, hvis du/I går rundt og tumler med et barn eller en ung, som fylder meget, er i mistrivsel eller er kommet lidt på afveje i sit liv. Jeg har 13 års erfaring som lærer, og til daglig arbejder jeg på et skole/behandlingshjem hvor jeg samarbejder med forældre, pædagoger, ledelse, sagsbehandlere, PPR og psykologer omk at finde gode langtidsholdbare løsninger, der virker i en hverdag med et barn/børn, der har det svært af den ene eller anden årsag. Den viden og erfaring kan du trække på og få glæde af, ved at få forældrerådgivning/familieterapi hos mig.

 

Hands on redskaber og let tilgængelige metoder er en vigtig del af at gå i terapi hos mig. Jeg arbejder ud fra mottoet:
“Uden handling ingen forvandling”.

 

Gamle vaner skal brydes og erstattes og implementeres med nye, som kan være med til at nære dig, din familie, din seksualitet, dit mentale, psykiske og fysiske jeg og måske åbne op for din åndelige og spirituelle bevidsthed, så DU kan blive den udgave af dig, som du drømmer om at blive.

 

Jeg fixer intet i min terapi… Du er den, som kender DIG bedst – du ligger inde med alle svarene til hvor dine skatte ligger gemt. Jeg lytter, spørger ind og hjælper dig blot med at finde ind til den problemstilling, som fylder mest hos dig lige her og nu – og som du ønsker at arbejde med i denne terapisession. Jeg skubber dig kærligt i den retning jeg mærker og hører, du har brug for, og hjælper dig med at sætte den ændring i gang, du ønsker i dit liv, så du kan få det (sex-)liv du drømmer om.

 

Alle følelser er velkommen i terapien hos mig. Jeg er ikke følelsesforskrækket.

 

Min egen udviklingsrejse, har lært mig, at vores følelser aldrig lyver og de altid vi fortælle os noget, som vi skal lytte til!

 

Livskriser er et livsvilkår for os alle, og mine har bl.a. lært mig, at blive fortrolig med at række hånden ud, bede om hjælp og arbejde med det som gør ondt eller det som er virkelig svært at håndtere alene i livet. Derfor ved jeg personligt hvor langt man kan rykke sig som menneske via god terapi. Derfor tror jeg på og brænder jeg inderligt for terapiarbejdet.

 

Jeg har tavshedspligt,

og alt er fortroligt og bliver mellem dig og mig. Du kan komme med alt du har på hjertet. Intet emne er for småt eller for stort at tale om i min terapi.

 

Emner kan fx. være:
 • Selvværd og personlig udvikling
 • Præstationsangst eller rejsningsproblemer
 • Seksuel udvikling og seksuelle fantasier
 • Manglende lyst og sexuel inspiration
 • Kommunkationsmetoder
 • Magtkampe, ubalancer og værdier
 • Masker og skyggesider
 • Skyld og skam
 • Singleliv og parforhold
 • Jalousi og utroskab
 • Udfordringer med et barn eller teenager som ikke er i trivsel i familien eller skole

 

Her er mere om mig på min hjemmeside. Klik på et af de tre link herunder.

Min hjemmeside

er mettefriis.dk

 

Klik på linket her over, for at komme på min hjemmeside,

 

eller på knappen her under for at se min Instagram.

 

 

Jeg er fast blogger hos KUF

Kvinder Uden Filter

 

Følg mig her, ved at klikke på linket:

Kvinder Uden Filter – Det seksuelle univers

 

 

Foredrag på efterskoler

Jeg er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og har undervist både på privatskole, i folkeskolen og nu i specialområdet samlet i 11 år.

Jeg brænder for at være på og lære unge mennesker mere om dem selv og udvide deres horisont og forståelse for dem selv og andre.

Derfor har jeg valgt at udvikle foredraget:

Sex, krop og køn for unge.

 

Læs mere her, ved at klikke på linket:

Sex, Krop og Køn

 

Kontakt mig

Stil et spørgsmål, eller bestil en tid i formularen herunder. Har du brug for akut hjælp ring 112 eller opsøg nærmeste sygehus

sexologmettefriis@gmail.com

Online Terapeuterne