Sexolog:
Inden vi runder af har jeg lige et spørgsmål. Der er vel også noget dominans i den leg? Er det noget du kan sige noget om?

Cuckold:
Der er helt sikkert en masse dominans i cuckold forhold generelt. Men min fornemmelse er at så er det dominansen der er det primære, cuckolding der er værktøjet. Det er f.eks. meget almindeligt at tyren får udløsning på kroppen af kvinden og så beder de (tyren og kvinden) ham om at “rydde op”. Det læser jeg tit er formålet med seancen. Altså at cuckold skal ydmyges til sidst. Og der er forskellige andre redskaber som f.eks. kyskhedsbælte til mænd. Klæde ham i konens undertøj o.s.v. Og der er altså enkelte cuckolds og bulls som ser at gøre kvinden gravid som et mål.

For mig er det fokus på min kone der er det vigtige, og for hende er det nydelse for at vi sammen kan få nydelse, Almindeligvis deltager cuckold i selve den seksuelle agt. Men for mig er det nok at vide at det foregår. Jeg ved ikke hvorfor jeg er som jeg er, men jeg ved at jeg er for at sige det lidt firkantet. Jeg nyder at vide at min kone nyder. Nogle gange beder hun mig deltage ved at se på. Så har hun aftalt det med sin bull. Men oftest er de bare de 2 i soveværelset, mens jeg selv er på mit hjemmekontor. Og det fungerer fint for os. Andre har langt mere avancerede lege.

Du siger i din indledning at cuckolding er en fetish. Det tror jeg det er for langt de fleste. Men cuckolding er også en seksualitet, som homoseksualitet o.a. d.v.s. for nogen af os er det ikke noget vi kan ændre, uanset hvor mange psykologer og psykiatere man frekventerer.

Men har man cuckolding som en fetish, så kan jeg da anbefale Kink Shop ejeren af kink shop er selv cuckold, så kink shop kan være et sted at få inspiration.

Jeg har lyst til at sige lidt om den “historiske” cuckold. For der er jo ikke noget nyt i cuckolding, i de gode gamle feudale dage, var det ikke ualmindeligt at gårdmanden ikke var far til sine børn, det var herremanden, eller godsejeren. Eller adlen der delte med kongen. Det var ikke altid ude i det åbne, men rygterne svirrede og der blev skrevet skillingsviser om både manden og konen. Jeg tror det var Molière der først brugte udtrykket cuckold.

Så det er ikke nyt, jeg er sikker på at også i gamle dage må nogen af “de høje herrer” have nydt bevistheden om at deres kone var i fremmed seng.

Billedet er fundet ved en google image søgning, det skulle være en scene fra skuespilstykket Dell’Arte ca. 1590, malet af François Bunel.

Læs tidligere afsnit her: På vores blog

Online Terapeuterne