Sexolog:
OK, det lyder godt at du nu har et forhold som du føler dig hjemme i. Er det ikke det jeg hører? Men, har du nogen ide til hvad mænd, der er i et parforhold og som ved, eller fornemmer at de er cuckolds. Hvordan kan de få fortalt deres partner det? Det må jo være noget du er stødt på selv?

Cuckold:
I virkeligheden ser jeg det som alle andre former for seksualitet, man ved at man har en bestemt seksualitet men kan ikke lave om på den. Tænk på gamle dage, jeg ved ikke om du har set filmen “The Danish Girl” om maleren Lili Elbe, hvis kone, ved et tilfælde, får åbnet op for Einar Wegeners transseksualitet. I filmen ser det ud til at Einar Wegener ikke selv er bevidst om sit rette køn. Men bliver det og får tilliden og kærligheden til at leve det helt ud, desværre også selvdestruktivt. Jeg har haft den følelse, at jeg havde brug for accepten, den accept som så også gør at man kan skilles i absolut bedste stil, som venner på et eller andet plan. Hvis det ikke er muligt. Og det er jo et ret stort forlangende af et andet mennesker.

Jeg har det selv sådan at jeg kan ikke indlede et seksuelt samvær med en jeg ikke er forelsket i, og jeg kan ikke (ønsker ikke) være utro. Det forhold jeg var i inden mit nuværende ægteskab var netop baseret på fuld tillid, og ærlighed. Og vi talte mange gange om hvad vi kunne gøre. Desværre valgte hun (sikkert i dyb desperation) at lyve, og derved udsatte hun mig jo for et giga svigt. Hun foreslog mig, da det stod klart at vi måtte skilles, at jeg da bare kunne tage en elskerinde. Men det er ikke sådan det er at være cuckold og det var svært for mig at forklare hende hvad der foregik inde i mig.

Da jeg satte mig for at få den indre ro i mit sind, og altså finde en cuckoldress der søgte jeg meget åbent efter præcis det. Med grafiske forklaringer på de sider hvor det var muligt. Skæbnen ville at jeg mødte hende på en helt anden baggrund, og ikke som resultat af mine annoncer. Måske har det givet en styrke, det ved jeg ikke.

Jeg har været på forskellige cuckold fora, både i Danmark og i UK og USA. I USA er det virkelig en ting, da der er flere ting der spiller ind derovre med interracial forhold o.s.v. I DK er det tilsyneladende anderledes. Det er fasttømrede forhold som i højere grad søger en 3 mand til at deltage i deres leg, men ofte med manden som aktiv deltager, altså hvad jeg ville kalde en trekant. Og her ser jeg ofte at det kan være svært for mænd der ved de er cuckolds, at fortælle det til deres partner. Jeg har kun et råd der, vær ærlig og få det sagt. Men man kan sagtens starte med en føler om en trekant. Og man kan tale om trekanter mens man har normal sex med sin partner. Så kan man jo delvis måle partnerens reaktion. Er det helt umuligt og går din partner i baglås så skal I nok tale om det udenfor sengen.

Vær opmærksom på!!! Dog, og det her er også min erfaring, vi mænd kan hurtigt virke for ivrige efter at prøve nyt, og så bliver det et pres. Læg mærke til om din partner forstår at du elsker hende, om hun forstår at det eneste du rent faktisk får ud af at hun er sammen med en anden er lige præcis det, følelsen af dyb og dybfølt kærlighed fra hende. Jeg vil gerne slå et slag for onlineterapeuterne.dk her, hvis du mangler modet til at få lukket op, eller mangler værktøjerne til at komme igennem sådan en samtale, så kan du tale med en af de sexologer der er tilknyttet siden. Og det er bedre end at ødelægge sig selv, og dermed sit parforhold. Jeg ved at det er en skamfuld følelse at gå med, at man er cuckold. Det strider mod den moderne maskuline mand, Men en kort samtale med en professionel kan i mange tilfælde åbne ens egne øjne, og sind. Det vigtige er ærlighed, for sig selv og især skylder man jo sin partner, det menneske man har kastet sin fulde og hele kærlighed på, det.

vi takker @cottonbro for det flotte billede.

Fortsættes læs tidligere afsnit her Cuckolding versus polyamori (1/5)

Online Terapeuterne